Painepesurin huolto maahantuojien valtuuttamalta korjaamolta Seinäjoella

Pienkonehuolto Alanen Ky huoltaa painepesurit maahantuojien valtuuttamana takuu- ja merkkihuoltokorjaamona Seinäjoella. Myymme myös painepesureiden tarvikkeet ja lisäosat. Huollamme Kärcherin, Nilfiskin, Clenin, Kränzlen – ja monien muidenkin merkkien – painepesurit nopeasti ja yli 25 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella.

Ota yhteyttä

Pidä painepesurisi kunnossa – varaa aika huoltoon!

Kun haluat pitää painepesurisi kunnossa, huollata ja puhdista se säännöllisesti. Säännöllinen huolto pidentää laitteen käyttöikää ja pitää laitteen pesutehon hyvänä. Myös rikkoutunut painepesuri voidaan todennäköisesti korjata, eikä sinun tarvitse maksaa turhaa suuria summia uudesta pesurista. Olisiko siis aika varata aika huoltoon? Henkilökuntamme on palveluksessasi!

Huollamme ja korjaamme yli 25 vuoden mukanaan tuomalla ammattitaidolla erilaiset painepesurit ja muutkin pienkoneet. Palvelemme joustavasti ja ripeästi sekä eri alojen yrityksiä että yksityisiä kotitalouksia Seinäjoella ja sen lähiseudulla. Asiakaskuntaamme mahtuu myös pidemmän matkan takaa hyvää huoltopalvelua etsineitä ja palveluihimme tyytyväisiä asiakkaita.

Painepesureiden tarvikkeet ja lisäosat meiltä

Huoltomme myy tarvikkeita ja lisäosia painepesureihin ja moniin pienkoneisiin. Saat meiltä esimerkiksi painepesureiden kahvoja, vaihto- ja lisäsuuttimia, vaahdotuslaitteita ja vaahdotussuuttimia, letkuja, adaptereita jatkoletkuille, adapterisettejä, suihkuputkia ja pesuaineita. Asennamme myös keskuspainepesulinjastot laadukkailla rosteriosilla.

Pienkonehuolto

Takuu- ja merkkihuoltokorjaamon taattua laatua

Toimimme Kärcherin, Nilfiskin, Clenin ja Kränzlen painepesureiden maahantuojien valtuuttamana takuu- ja merkkihuoltokorjaamona. Voit siis luottaa siihen, että huollamme laitteesi kyseisen merkin tuntemuksella. Valmistajat ohjaavat meille korjattavaksi laitteita, joissa on ilmennyt vikaa niiden takuun voimassaoloaikana. Ota tällaisissa tilanteissa yhteyttä valmistajaan tai myyjäliikkeeseen.

Teemme painepesureiden määräaikaishuollot ja vikojen korjaukset myös monille muille merkeille. Käänny puoleemme ja tiedustele mahdollisuutta saada huolto tai korjaus laitteellesi Seinäjoen painepesureiden huoltokorjaamollamme.

Yhteystietomme