Pienkonehuoltoa ammattitaidolla Seinäjoella

Pienkonehuolto Alanen Ky Seinäjoella tarjoaa useiden pienkoneiden merkkihuoltoa ja varaosia suoraan valmistajilta. Yrityksemme henkilökunta on taatusti osaavaa ja pystyy auttamaan sinua monenlaisten laitteiden kanssa. Palvelemme yli 25 vuoden kokemuksella. Huollamme ruohonleikkurit, perämoottorit, moottorisahat, porakoneet, pihakoneet ja muut pienkoneet ja -moottorit.

Ota yhteyttä

Pane pienkoneesi kuntoon – varaa aika huoltoon

Aina ei kannattaa ostaa uutta. Jos pienkone menee rikki, hyvä korjaamo voi saada laitteesta jälleen käyttökelpoisen. Kaipaako siis esimerkiksi ruohonleikkurisi, porakoneesi tai jokin muu laitteesi korjausta? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan, mitä voimme tehdä!

Huollamme kokenein ottein ja joustavasti aikatauluusi pyrkien painepesurit, ruohonleikkurit, perämoottorit, moottorisahat, porakoneet, pihakoneet ja muut pienkoneet ja -moottorit. Palvelemme eri alojen, kuten maatalouden ja kuljetusalan, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia Seinäjoen seudulta ja kauempaakin. Liity monien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Maahantuojien valtuuttama takuu- ja merkkihuoltokorjaamo

Toimimme useiden maahantuojien valtuuttama takuu- ja merkkihuoltokorjaamona. Huollamme muun muassa seuraavien merkkien laitteita: Muuli, Motor Power, Solifer, Solo, AL-KO, G-Force, Ego Power, Fiac, Scheppach, Woodstar, Honda-pihakoneet, Honda Marine, Stiga, Briggs & Stratton, Murray ja Parsu. Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalveluistamme!

Laaja valikoima pienkoneiden varaosia ja tarvikkeita

Meillä on jo valmiiksi laaja valikoima pienkoneiden varaosia ja tarvikkeita suoraan eri merkkien valmistajilta. Pystymmekin usein huoltamaan tai korjaamaan laitteesi ilman varaosan tilauksen ja toimituksen mukanaan tuomia viivytyksiä. Myymme varaosia myös omatoimisille laitteiden korjaajille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele tarvitsemaasi varaosaa!

Yhteystietomme